Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
23.09.2021 | 23:46
Фонсека: Паратичи не повярва в идеите ми
Фонсека: Паратичи не повярва в идеите ми

Пауло Фонсека разказа за провала с назначаването си за мениджър на Тотнън през лятото.

Напомняме, че "шпорите" се разбраха с португалеца за двегодишен договор, но сделката пропадна с пристигането на Фабио Паратичи в клуба от Северен Лондон.  

"Сделката бе съгласувана. Планирахме предсезонната подготовка и Тотнъм искаше офанзивен треньор. Не бе обявено, но планирахме играчите за лятото. Но нещата се промениха, когато пристигна новият спортен директор и ние не бяхме съгласни по някои въпроси, като той предпочиташе друг мениджър. Имам някои принципи. Исках да бъда наставник на голям отбор, но искам правилния проект и клуб, където хората да вярват в моите идеи, моя стил на игра, а това не се случи със спортния директор.

Това искаха президентът Даниел Леви и спортният директор Стив Хитчън – да изградим отбор, който може да играе атрактивен и офанзивен футбол и аз бях готов за това. Не мога да действам по-друг начин. Всички мои отбори ще имат тези намерения. Срещу най-големите тимове, няма да изпратя отборите ми да се защитават близо до собственото им наказателно поле“, заяви Фонсека.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Stefkov +
2. Billykat +
3. djbi88 +
4. Larryabula +
5. TALLACKSEN50 +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката