Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
05.12.2021 | 21:41
Мъри: Хубчев ми е приятел, не искам да взимам отношение по темата (видео)
Мъри: Хубчев ми е приятел, не искам да взимам отношение по темата (видео)

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите по време на срещата на представители на клуба с фенове в Кюстендил. Целта на сбирката беше да се обсъди проектът "Левски на левскарите". Мъри коментира и декларацията на феновете, както и негативните изказвания на част от ръководството на отбора по адрес на Петър Хубчев, който има да взима пари от отбора.

"Общо, взето сред нашите фенове винаги е царял ентусиазъм. Надявам се сега да бъде малко по-допълнителен, защото клубът не е в най-доброто си състояние както спортно-технически, така и финансово. Ние като спортно-техническо ръководство и футболистите сме длъжни да носим радост на хората. Да имаме добро представяне като вчера, за да запалим още повече искрата на хората. Тя гори, но и достатъчно гори, но сме длъжни да поддържаме искрата на високо ниво", започна Стоилов.

"Твърде рано е да правим сметки. Ще бъде все едно сме станали шампиони, ако се класираме за Европа. Виждаме хората, че имат ентусиазъм. Дълг на клуба е да държим тази искра запалена. Хората достатъчно помагат. В момента съществуваме част от привържениците си".

"Петьо (Петър Хубчев, б.а.) е мой приятел и колега, не искам да взимам отношение по темата. Спекулациите вие ги създавате, вие си отговаряте. Братя Цоневи вчера бяха на терена. Всеки, който играе добре и го показва е на терена. По какъв начин ще го постигам това, за да играе добре, си е мой проблем", обяви Мъри.

"Идеята е казана, изяснена. Надявам се да се съберат нужния брой привърженици. След това ще мислим. Не е важно къде ще са акциите, а Левски да бъде спасен. Ще бъде постижение за български клуб, ако акциите са във феновете", завърши Стоилов.

 

FUTBOL-TV

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. 42RSA5ACFWA www.yandex.ru +
2. Davidtic +
3. Velimir +
4. geredopabew06 +
5. MAX +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката