Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
04.05.2021 | 10:08
Венгер се оплака, че ШЛ е станала предсказуема
Венгер се оплака, че ШЛ е станала предсказуема

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер се оплака, че Шампионска лига се е превърнала в предсказуемо състезание, където не можеш да постигнеш успех без пари.

Според Венгер, големите пари правят футбола предсказуем и това е особено очевидно в късните етапи на плейофите в Шампионска лига.

Съвсем наскоро 12 европейски клуба се опитаха да организират Суперлига, но Арсен смята, че Шампионска лига също се е превърнала в своеобразно затворено състезание за богатите.

"Значението на парите нараства все повече и повече. Защо?

Футболът е непредсказуем спорт, но парите и способността на редица отбори да канят големи играчи направиха футбола предсказуем.

Вземете например полуфиналите в Шампионска лига. Всъщност виждаме четири от най-богатите клубове в света на полуфиналите: Челси, Манчестър Сити, ПСЖ и Реал Мадрид.

Ще мине година и ще имате същите полуфиналисти. Или тяхното място ще заемат Барселона, Байерн Мюнхен или Манчестър Юнайтед поемат.

Това означава, че клубове като Нотингам Форест и Астън Вила никога няма да имат шанс за успех. Така че е невъзможно да се направи още по-безопасна лига", заяви Венгер.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Chafko23 +
2. Whica +
3. Howardpat +
4. ibra1982 +
5. SpencerCrodo +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката