Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
04.05.2021 | 12:03
Заловиха подбудител на акцията на "Олд Трафорд"
Заловиха подбудител на акцията на

Полицията в Манчестър разкритикува действията на феновете преди мача от 34-ия кръг на английската Висша лига между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, който беше отложен поради протеста на феновете на "червените дяволи", който прерасна в нахлуване на "Олд Трафорд", съобщава Goal.

Към момента се знае, че са ранени 6 полицаи. Един от служителите на реда е получил нараняване на окото, друг е бил ранен от хвърлени бутилки от тълпата, третият е бил ритан и влачен през терена.

Тъй като ситуацията ескалира до краен предел, трябваше да бъдат разположени допълнителни сили и да бъдат привлечени полицаи от съседни райони, които да подпомагат органите на реда в Манчестър.

В резултат на това вече е арестуван 28-годишен мъж, който може да е подбудител на тази протестна акция и отговорен за нападенията срещу полицаи.

"Поведението, демонстрирано на този протест, бе просто ужасно. Служителите просто се опитваха да си свършат работата и да насърчават мирен протест, но някои от присъстващите бяха враждебни, като ясно показаха, че тази акция не е мирна, противно на желанията на мнозинството от онези, които участваха в нея", заяви един на полицаите в Манчестър.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Chafko23 +
2. Whica +
3. Howardpat +
4. ibra1982 +
5. SpencerCrodo +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката