Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
23.09.2022 | 03:41
Нара обяви за раздялата си с Икарди
Нара обяви за раздялата си с Икарди

Уанда Нара обяви за раздялата си с нападателя на Галатасарай Мауро Икарди.

Напомняме, че преди няколко месеца, когато Мауро все още беше играч на ПСЖ, стана известно, че футболистът е изневерил на Уанда. След това в пресата се появиха съобщения, че известната двойка все пак е намерила общ език и е изгладила противоречията, с допълнителния бонус от нов живот в Истанбул.

Но нещата явно са се променили бързо в сагата Уанда Нара - Мауро Икарди, след като Нара обяви в четвъртък вечер чрез социалните мрежи, че се разделя с нападателя, отказвайки да даде други подробности.

"За мен е много болезнено да изживея този момент. Но като се има предвид моето злепоставяне и нещата, които надхвърлят и медийните спекулации, за предпочитане е те да го знаят от мен“, написа аржентинската бизнесдама в история в Instagram и добави: "Нямам какво повече да изяснявам и няма да давам някакви подробности за тази раздяла".

След това Нара, която е в Аржентина. помоли за уважение към семейството си: "Моля ви, моля ви за разбиране не само за мен, но и за нашите деца".

Веднага след това Уанда изтри от социалната си мрежа, в която има над 14 милиона последователи, всичките си снимки с футболиста, когото придружаваше само преди дни при представянето му като футболист на Галатасарай в Турция.

Няколко часа преди съобщението Уанда намекна, че е разделена с нападателя, когато последовател я попита откога са заедно, а тя отговори "бяхме 9 години".

От своя страна Икарди не направи изявление, но изтри историите, в които уверяваше, че догодина ще празнуват 10 години заедно с Уанда като двойка.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. uphtrempef +
2. Maximusvtr +
3. usalounwill +
4. JudithVop +
5. bradatawins +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката