Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
23.09.2022 | 03:45
Захарян иска да се откаже от руско гражданство
Захарян иска да се откаже от руско гражданство

Стана известно за желанието на полузащитника на Динамо Москва и руския национален отбор Арсен Захарян да смени гражданството. Това съобщи в Twitter журналистът Грач Хачатрян.

Съобщава се, че Захарян обмисля да получи арменски паспорт вместо руски. След това той може да смени и спортното си гражданство, за да играе за арменския национален отбор. Тъй като Захарян вече е играл в руския национален отбор, той няма право да представлява друга страна. Международната футболна федерация (ФИФА) обаче може да направи изключение за него.

На 26 август се появи информация, че Захарян е близо до преминаване в Челси. На 1 септември обаче Динамо съобщи, че трансферът не се е състоял поради технически проблеми. Подробности за случилото се не бяха разкрити, но се предполага, че това е свързано с имиджови щети за клуба от Висшата лига, подписвайки с футболист от страна-агресор.

На 28 февруари ФИФА и Съюзът на европейските футболни асоциации (УЕФА) изключиха руските отбори от международни турнири. Отборите не играят в европейски турнири, а отборът на Русия загуби шансовете си да участва на Световното първенство през 2022 г.и на Европейското през 2024 година.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. uphtrempef +
2. Maximusvtr +
3. usalounwill +
4. JudithVop +
5. bradatawins +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката