Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
28.11.2022 | 13:45
САЩ търси задължителна победа над Иран
САЩ търси задължителна победа над Иран

Иран - САЩ
Стадион: Ал Тумама, Доха
Дата: 29.11.2022 г.
Час: 21:00 ч.

Иран надви драматично Уелс в петък и запази шансовете си за прогрес напред. Тимът е на второто място с 3 точки, 2 има САЩ, 1 има Уелс, и Англия води с 4 т. Ако символичния домакин спечели тук - продължава към фазата на директните елиминации.

САЩ направи две равенства до тук в състезанието, но можеше да вземе победата над Англия и само поредица пропуски и няколко големи изяви на Хари Магуайър спряха това. Тимът на Грег Берхалтер показа, че има достатъчно качество да надиграва големите.

Иран се представи коренно различно в двата си мача до тук. В случая тимът ще пострада и от липсата на крилото Алиреза Джаханбакш заради изгонването му срещу Уелс. Звездата Азмун е под въпрос след като видимо имаше проблем в изиграните 68 минути последния мач. Вратарят Алиреза Бейранванд получи тежък удар в главата от съотборник срещу Англия и бе сменен, като не игра във втората среща и сега е поставен под въпрос с възможност да се появи като титуляр. Резервата му Хосеин Хосейни допусна 6 пъти от Англия, но запази вратата си срещу Уелс.

САЩ няма нови проблеми, но медиите критикуват тима заради липсата на игрово време за Джовани Рейна от Борусия Дортмунд, който има само 15 минути в двата кръга. 

Иран изглежда във форма и настроение след трагедията на старта, и това важи за американците, също. Класата в тима на Берхалтер е достатъчно за успех и първи три точки, с които дори може да бъде достигнато първото място при подхлъзване на Англия в другата среща.

Прогноза: Иран - САЩ 0:1

Стартови състави

САЩ (Грег Берхалтер)
 
Търнър
   
Рийм
Зимерман
Дест
Робинсън
МакКени
Муса
Райт
Адамс
Пулисич
Уеа
Азмун
Езатолахи
Хайсафи
Тареми
Джолизадех
Нуролахи
Резеян
Мохамади
Хосейни
Пуралиганжи
   
Хосейни
 
Иран (Карлош Кейрош)
Илиян Ангелов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. bapaDops +
2. dayson +
3. asrereKef +
4. stansi71nz +
5. workmonsgax +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката