Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
08.12.2022 | 16:09
Португалската Федерация отрече за Роналдо
Португалската Федерация отрече за Роналдо

Португалската футболна федерация опроверга информацията, че нападателят на националния отбор Кристиано Роналдо е заплашил да напусне лагера на националния отбор.

"Новините, публикувани този четвъртък, съобщават, че Кристиано Роналдо е заплашил да напусне националния отбор, докато е разговарял с Фернандо Сантош, треньорът на националния отбор.

Португалската футболна федерация заяви, че капитанът на националния отбор Кристиано Роналдо никога не е заплашвал да напусне националния отбор по време на турнира в Катар.

Кристиано Роналдо всеки ден допълва списъка си с постижения в националния отбор. Това трябва да се уважава, защото свидетелства за безспорна преданост към националния отбор.

Неговата отдаденост бе показана, когато беше необходимо - при победата срещу Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022.

Целият национален отбор - играчи, треньори, представители на федерацията, както и преди, от първия ден, е решен да направи този турнир най-добрият за Португалия", се казва в изявление на официалният сайт на Федерацията.

По-рано португалският вестник Record съобщи, че Роналдо е заплашил да напусне националния отбор, след като не е попаднал в титулярния състав за мача срещу Швейцария (6:1). Веднага след това португалски инсайдери опровергаха тази информация.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Stephenboumn +
2. Albertsop +
3. De19na14Ce +
4. biokTintene +
5. DYNAM0SPARTACsf +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката