Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
28.01.2023 | 23:38
Клоп отново е недоволен от графика
Клоп отново е недоволен от графика

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е непозволен лукс да има мача на отбора си от ФА Къп срещу Брайтън през уикенда.

Ливърпул ще гостува на Брайтън тази неделя в 4-ия кръг на ФА Къп. "Червените" получиха цяла седмица да се подготвят за този мач.

Въпреки това, Клоп бързо отбелязва, че Ливърпул играе с невероятно напрегнат график и има два мача от Висшата лига, отложени, така че пропускането на средата на седмицата може да не е най-добрата идея.

"Не сме известни с това, че се задържаме в състезанията за купата, с изключение на миналата година.

Да играеш в турнири за купата винаги е трудно, когато на всичкото отгоре имаш мачове в средата на седмицата. И сега се готвим за този мач цяла седмица.

Предвид натоварения ни график, не съм сигурен дали трябваше да дадем един уикенд на ФА Къп, но какво можем да направим. Трябва да се справим с това. Хубаво е, че имаме цяла седмица за подготовка, но това прави нашите ситуацията е по-лоша.

Все още имаме два отложени мача, които трябва да бъдат поставени някъде. Все още няма новини за това. Нямам представа кога ще се проведат. Колкото по-напред отиваме в състезанията за купата, толкова по-трудно ще бъде", заяви Клоп.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Thomasfouct +
2. Normanslura +
3. Lindagog +
4. viperDalay +
5. Youtubedownloaderk572 +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката