Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
21.11.2023 | 14:01
Мениджърът на Фюри: Тайсън ще спре Усик в пет рунда
Мениджърът  на Фюри: Тайсън ще спре Усик в пет рунда

Спенсър Браун, който е мениджър на световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, е уверен в лесната победа на британеца над световния шампион на WBO/WBA/IBF/IBO Александър Усик в обединителната битка за титлата абсолютен световен шампион.

 "Разбира се, ние вярваме, че Тайсън ще победи Усик. Чувствам, че ще видите много повече от Тайсън. Александър е хубав човек, но сега си има работа с боец ​​от друг калибър. Ще видите умения на 17 февруари, но имаме ли нужда от тях? Тайсън е голям човек. Той ще спре Усик в първите пет рунда", заяви Браун.

Битката между Усик и Фюри за титлата абсолютен шампион в тежка категория ще се проведе официално на 17 февруари в Рияд, Саудитска Арабия.

Първоначално бе планирано събитието да се проведе на 23 декември. По-късно обаче стана ясно, че "Циганският крал“ няма да има време да се подготви за това време след битката с Франсис Нгану в края на октомври.

Фюри победи Нгану с разделено съдийско решение. Беше съобщено, че британецът е получил две порязвания в битка с бившия шампион на UFC.

Усик проведе последната си битка на 27 август във Вроцлав, Полша. Украинецът нокаутира Даниел Дюбоа в 9-ия рунд и защити шампионските си титли.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Ilkata03 +
2. JosephSaild +
3. Sasho_Barca +
4. JeremyFom +
5. Thomasvox +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката