Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
07.12.2023 | 02:49
Антони обвини легендите на Ман Юнайтед
Антони обвини легендите на Ман Юнайтед

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони обвини легендите на своя клуб в несправедлива критика.

Антони, закупен от Аякс за 86 милиона паунда през лятото на 2022 г., не бе впечатляващ във втория си сезон в Юнайтед, като не отбеляза нито един гол или асистенция в 14 изяви.

Антони редовно е изправен пред критики от бивши играчи на Юнайтед като Гари Невил, Рио Фърдинанд и Пол Скоулс, а коментарите нараниха 23-годишния бразилец.

"Виждам критиките, които идват от бивши играчи на клуба и други хора в медиите, те изразяват мненията си неоснователно и влияят на хиляди фенове, дори когато не играя. Но никога не съм виждал градивна критика от тях, която да ми помогне да стана по-добър играч.

Никой от тях не ми е изпратил съобщение, за да види как се справям, особено през този период на турбуленция, през който преминавам.

Този ​​"дигитален съд“ съсипва животи – контекстът е пропуснат и истината вече няма значение. Тихо възстановявам себе си и знам, че ще бъда в най-доброто си физическо и психическо състояние и ще преодолея всички тези бариери и предизвикателства пред мен, защото това винаги е било така в живота ми.

Никой никога не ми е давал нищо за нищо. Винаги съм се борил здраво за всичко, което съм постигнал. Бих искал да видя как тези хора, които отправят тези несправедливи и злонамерени критики, биха се държали на мое място", заяви Антони пред The ​​United Stand.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. bapaDops +
2. dayson +
3. asrereKef +
4. stansi71nz +
5. workmonsgax +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката