Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
24.02.2024 | 20:15
Николай Костов: Имаме раздвижен футбол, който практикуваме
Николай Костов: Имаме раздвижен футбол, който практикуваме

Наставникът на Левски Николай Костов бе доволен от успеха на своя отбор над Арда с 4:0 в двубой от 22-я кръг на родния шампионат. Специалистът говори за младите играчи в клуба, както и за новите, а също така сподели и за предстоящи трансфери при "сините".

"Публиката също допринесе за нашия празник. Казах, че заедно ще победим Арда и така се случи. Мачът се разви благоприятно. Арда не е отбор, който търси случайно печелене на точки, за което ги поздравявам за смелостта", започна той.

"Можехме да получим гол в началото, а резултатът определя нивото на мислене на играчите. Мачът се разви така, че излязохме от зоната на напрежение. Станахме господари на самия мач, а червеният картон допринесе за спокойствието", продължи специалистът.

"Ние нямаме играчи, на които разчитаме само те да бележат головете. Имаме раздвижен футбол, който практикуваме. Често и ротираме, което обърква противника. Добре е, че различни играчи бележат. Отдавна не бяхме печелили на нашия стадион така убедително, така че поздравявам играчите и феновете", заяви Костов.

"Като големи лидери е рано да ги определяме младите футболисти. Това се гради с времето. Това не е просто ей така. Галчев и Петков са много интересни футболисти, на които трябва да имаме по-голямо доверие. Уверен съм в техните качества, имат много добро бъдеще не само в Левски, а и като футболисти", коментира наставникът на Левски.

"Охене е познава играта на българските отбори, беше приет добре в колектива. С останалите трябва да бъдем по-търпеливи, може би е нужно повече търпение. Ние сме в контакт с някои играчи, не мога да кажа кои. Ще мислим как трябва да си изградим стратегията срещу Хебър. Това е добър отбор, не искам да правя излишни комплименти. Пенев също е много качествен треньор. Затрудниха ни максимално за първенство, когато бихме 1:0, а и ни надвиха за Купата. Дано изберем правилната стратегия, за да спечелим мача", завърши Николай Костов в ефира на Диема.

FUTBOL-TV

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. Jonag +
2. 1nth3m1dn1ghts +
3. Milenau +
4. G.Milanov +
5. conroaIceM +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката