Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
22.05.2024 | 14:31
Белчев: Жалко е, че ЦСКА – София се бори за второто място
Белчев: Жалко е, че ЦСКА – София се бори за второто място

Старши-треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори на пресконференция преди мача с Черно море, който ще реши спора за второто място в Първа лига.

"Не мисля, че отборът се намира в лоша форма, макар че резултатите не са това, което всички очакваме. В атака имахме добри неща в последния мач. Въпреки двата гола, това не ни достигна за победа. Имам претенции за играта в защита на целия отбор. Когато противникът отнеме топката, всички трябва да бъдат организирани и да помагат в защита. Това ще се получи.

Има време, нека свърши сезонът. Изцяло концентриран съм върху оставащите мачове на отбора. Последната дума има ръководството. Когато нямаме успехи у дома или навън, е притеснително. Работим върху това и се надявам да се върнем на победния път в най-кратък срок.

В предстоящия мач най-нормалното е отборът на Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще завършим на второто място. Пак казвам, че е жалко да се борим за второто място. Надявам се през следващия сезон да изглеждаме много по-добре и да сме основен конкурент за титлата.

Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха грешни стъпки, но не мисля, че разликата между нас и Лудогорец е голяма. Футболистите са професионалисти. Дали аз ще съм треньор, или някой друг, дали ще бъде един собственик, или някой друг, те трябва да защитават своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100 процента отговорни в тренировъчния процес“, заяви Белчев.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. dr Josef +
2. budvemig +
3. flibsamBerb +
4. consfallOn +
5. HerbertNom +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката