Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
22.05.2024 | 14:38
Етър изчисти задълженията към футболистите
Етър изчисти задълженията към футболистите

Ръководството на Етър е изчистило в последния месец задълженията към футболистите, съобщиха от Управителния съвет на великотърновския клуб.

"Възнагражденията са изплатени и обслужването им е в график. Правим всичко възможно за финансово стабилизиране след редуцирането на средствата от бетинг компаниите, след държавното ограничение на рекламата им и към днешната дата няма задължения към играчите“, заяви членът на клубната управа Любомир Филипов, цитиран от пресслужбата на Етър.

Старши треньорът Светослав Петров работи по селекцията за новото първенство, като след края на сезона ще стане ясно кои футболисти остават в отбора и кои постове ще бъдат подсилени с нови попълнения.

Етър направи много достойно представяне в последните три мача от плейофите, играейки за честта си, и взе точки и на трите застрашени от изпадане отбори Локомотив (София), Пирин и Ботев (Враца). Тимът показа, че не влиза в схеми и договорки, а играе честно, което бе признато от цялата футболна общественост, заявиха още от клуба.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. dr Josef +
2. budvemig +
3. flibsamBerb +
4. consfallOn +
5. HerbertNom +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката