Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
22.05.2024 | 17:18
Вила готви оферта за Араухо
Вила готви оферта за Араухо

Ръководството на Астън Вила подготвя оферта към Барселона относно трансфера на централния защитник Роналд Араухо. Това съобщава Sport.es.

Според източника, старши -треньорът Унай Емери и спортният директор Рамон Мончи са лично заинтересовани от трансфера на футболиста. В същото време английският клуб очаква да се подсили от Роналд Араухо след достигане до груповата фаза на Шампионска лига през следващия сезон. От Астън Вила обаче не са готови да покрият исканата от няколко месеца сума от 80 милиона евро за уругвайския футболист, надявайки се на изгодна сделка, което ще създаде известни трудности при осъществяването на прехода.

Припомняме, че настоящият трудов договор на 25-годишния Араухо с Барселона е до лятото на 2026 година. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на уругвайския защитник е 70 милиона евро.

По-рано бе съобщено, че Барселона чака Араухо да вземе окончателно решение за бъдещето си в клуба. В същото време се появи информация, че Манчестър Юнайтед и Челси се интересуват от подписа на уругваеца.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. dr Josef +
2. budvemig +
3. flibsamBerb +
4. consfallOn +
5. HerbertNom +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката