Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
22.05.2024 | 21:04
Дерменджиев: Искам отборът да се подобри и най-вероятно това ще се случи
Дерменджиев: Искам отборът да се подобри и най-вероятно това ще се случи

Наставникът на шампиона Лудогорец - Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на своя тим не само при победата с 3:0 над Локомотив Пловдив, но и като цяло през сезона. Опитният специалист и открехна вратата за предстоящата лятна подготовка.

"Доволен съм от реакцията. Отборът има много голям потенциал и го показа на този мач. Искам да поздравя собствениците, ръководството, играчите, моите колеги треньорите за това, което направихме заедно“.

"Има нещо друго, тези хора, които са изиграли цялото първенство и са спечелили тези мачове, е редно да завършат (не да играят резерви). Това е мое мнение. Всички трофеи за мен са много важни и ценни. Най-вече съм доволен за тази 13-а поредна титла. Надявам се така да продължи Лудогорец“.

"Аз работя в колектив. Абсолютно всички са допринесли за промяната, която стана. Искам играчите да бъдат готови психологически, те знаят, че нашата програма е готова от зимата за лятото, знаем контролите и колко време имаме за подготовка“.

"От много време говорим за това. Това е целогодишен труд. Когато отборът играе добре, има афинитет към наши играчи. Ще видим какво ще се получи. Искам отборът да се подобри и най-вероятно това ще се случи“, заяви Дерменджиев в ефира на Диема.

FUTBOL-TV

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. dr Josef +
2. budvemig +
3. flibsamBerb +
4. consfallOn +
5. HerbertNom +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката