Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
22.06.2024 | 08:37
Рангник: Проблемите ни през първото полувреме са въпрос на психика
Рангник: Проблемите ни през първото полувреме са въпрос на психика

Старши-треньорът на националния отбор на Австрия Ралф Рангник говори след победата на тима си с 3:1 над Полша във втория кръг от груповата фаза на Евро 2024.

"Първите 20 минути може би бяха перфектни за нас. Трябваше да водим с повече от 1:0, а след това сякаш загубихме пътя си и започнахме да губим топката. Ето защо през второто полувреме трябваше да направим няколко промени и след като ги направихме, поехме пълен контрол.

Проблемите ни през първото полувреме със сигурност са въпрос на психика. Може би бе прекалено лесно след първите 20 минути и си мислехме, че лесно ще вкараме още един гол, а може би това бе свързано с напрежението, но формата ни спадна и няколко играчи играха под нивото си, а ние не можем да си позволим това.

Отпада ли напрежението за мача с Нидерландия? Нуждаем се от поне още една точка, но сега трябва да видим какво ще се случи в днешния мач. Може би ще успеем да спечелим групата с победа срещу Нидерландия, но важното беше нашето представяне днес“, заяви Рангник.

Специалистът се пошегува и със ситуацията с празнуването на втория гол: "Дали Баумгартнер ми счупи очилата, когато се затича да празнува с мен? Не, всичко е наред, а и така или иначе имам два резервни чифта“.

Припомняме, че след два кръга от груповата фаза на Евро 2024 отборът на Франция спечели четири точки и е на второ място в Квартет D. На първо място е нидерландският национален отбор, който също има четири точки.

В 3-ия кръг на груповата фаза на Евро 2024 отборът на Франция ще играе с Полша, а Нидерландия ще играе с Австрия.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. West Ham United +
2. BilalCreap +
3. marto_86 +
4. ceimenDamn +
5. pureal +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката