Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
03.07.2024 | 17:31
Турция ще отстъпи на Нидерландия
Турция ще отстъпи на Нидерландия

Нидерландия - Турция 
Стадион: Олимпиащадион, Берлин 
Дата: 06.07.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Нидерландия като че ли поправи слабостите в представянето си и показа най-доброто от всеки един играч в победата с 3:0 над Румъния на осминафиналите. Роналд Куман и Ван Дайк критикуваха тима по-рано и в момента сякаш всички са си взели бележка и играят максимално концентрирано. Финалът вече е близо, а формата е перфектна за класиране там.

Турция, от своя страна, просто продължи да прави това, с което започна, и отстрани уверено Австрия в Лайпциг, с подкрепата на публиката сякаш този отбор е домакин на състезанието. Винченцо Монтела направи история с отбора след класиране на четвърт-финали за първи път от 16 години, и го направи докато капитанът Чалханоглу беше с наказание.

Сега Чалханоглу и Самет Акайдън се връщат от наказание, но пък Юксек и Кьокчу получиха наказания за този случай. При Нидерландия Куман има пълен и здрав отбор за да избере най-доброто. Очаква се да видим подобен състав от този, който стартира с Румъния, но може би Мален ще се появи вместо Бергвайн, който бе сменен на почивката последно.

Очаква се отворен двубой тук, с атрактивен футбол и отново вдъхновение от турската страна. Класата на всички останали отбори в състезанието обаче започва да става голяма за отбора, който не може да е фаворит до края.

Прогноза: Нидерландия - Турция 2:1

Стартови състави

Турция (Винченцо Монтела)
 
Гюнок
   
Демирал
Акайдин
Мюлдюр
Кадиоглу
Айхан
Чалханоглу
Гюлер
Актюркоглу
Йълдъз
Йълмаз
Депай
Гакпо
Симонс
Мален
Схоутен
Райндерс
Аке
Дъмфрис
Дайк
Врий
   
Фербрюген
 
Нидерландия (Роналд Куман)
Илиян Ангелов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. West Ham United +
2. BilalCreap +
3. marto_86 +
4. ceimenDamn +
5. pureal +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката