Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
10.07.2024 | 17:04
Фодън отбеляза ролята на Хаселбанк за победата над Швейцария
Фодън отбеляза ролята на Хаселбанк за победата над Швейцария

Полузащитникът на Манчестър Сити Фил Фодън призна бившия нападател на Челси Джими Флойд Хаселбанк ​​за ролята му в победата на Англия след изпълнение на дузпи над Швейцария.

Британците успяха да пречупят съпротивата на Швейцария на четвъртфиналите на Евро 2024 само след изпълнение на дузпи, а основоположниците на футбола реализираха и петте си опита.

Фодън вижда това като заслуга на Хаселбанк, един от помощниците на старши -треньора на Англия Гарет Саутгейт. Джими Флойд специално работи с играчи при тренировка на дузпи.

"Джими работи усилено с нас върху дузпите след тренировка, в случай че се стигна до изпълнение на дузпи.

Играчите просто бяха пълни с увереност, вкарвайки топката в мрежата.

Джими има много футболен опит и си знае нещата. Той работи с няколко от нас след тренировка на дузпи.

Когато за първи път попаднах в отбора на Англия, почувствах, че изпълняваме твърде много дузпи и нямаме специален треньор, който да го прави.

Сега имаме Джими, който да го направи, а ние просто отправяме по няколко удара наведнъж и не ставаме твърде трудни. Избери токата и стреляйте. Вършим страхотна работа извън терена.

Чувствам, че имаме по-добър баланс в момента. Помага, когато имаш едни от най-добрите изпълнители на дузпи в света като Айвън (Тоуни) или Коул (Палмър), които изглежда никога не пропускат.

Не чувствам, че дузпите са лотария. Посвещаваме време и усилия на това. Не искаме да играем на лотарията, искаме допълнителните един или два процента да са в наша полза“, заяви Фодън.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. West Ham United +
2. BilalCreap +
3. marto_86 +
4. ceimenDamn +
5. pureal +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката