Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
10.07.2024 | 21:51
Шимунджа: Имам добри спомени от България
Шимунджа: Имам добри спомени от България

Старши -треньорът на Марибор Анте Шимунджа говори преди предстоящия двубой с Ботев Пловдив от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата на стадион "Христо Ботев“ е в четвъртък от 21:00 часа.

"Радвам се, че съм отново в България. Имам добри спомени от тази страна. През целия подготвителен период бяхме насочени към европейските мачове и се надявам да се представим добре“, започна Анте Шимунджа.

"Ботев Пловдив е много променен от мачовете, които съм играл срещу него, когато съм бил старши треньор на Лудогорец. Отборът има нов треньор и много футболисти са променени. Новият стадион носи нова енергия. Аз съм концентриран върху моя отбор – Марибор“, каза още той.

"Знам, че контролите на Ботев Пловдив бяха при закрити врата. Видяхме това, което ни трябваше, за да се подготвим по най-добрия начин за предстоящите двубои с тях“, заяви старши треньорът на Марибор.

"Йосип Иличич е готов. Имаше ваканция след Евро 2024, няколко дни не беше с нас, но физически е достатъчно добре подготвен заради мачовете на националния отбор на Словения“, призна Шимунджа.

Николай Гавазов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. West Ham United +
2. BilalCreap +
3. marto_86 +
4. ceimenDamn +
5. pureal +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката