Спечели до 1000т.
виж класиране
prognozi365.com
10.07.2024 | 23:56
Англия се разигра срещу Нидерландия и стига финал
Англия се разигра срещу Нидерландия и стига финал

Нидерландия и Англия се изправиха във втората полуфинална среща от Евро 2024 след като във вчерашния ден Испания отстрани Франция за да стане първият финалист в Берлин. Днес "лалетата" поведоха рано, но бяха надиграни и след бързо изравняване англичаните останаха по-силни до драматичния край, в който вкараха за 2:1.

Само 7 минути отне на Нидерландия да изненада съперника когато Райс загуби една топка от Шави Симонс, той напредна до дъгата и с мощен удар не остави шанс на Пикфорд за 1:0.

Англия обаче отговори с агресивно нападение и в 16-ата минута ВАР отсъди нарушение на Дъмфрис в полето срещу Кейн при един негов удар, което бе дузпа, и именно Кейн изпълни по перфектен начин за 1:1. Последва силна игра на "Трите лъва" до почивката, с главно действащо лице Фил Фоден, който можеше на три пъти да вкара, но гредата и технологията на гол-линията му попречиха да изведе своите напред.

Нидерландия също имаше моментите си, като гредата спря и Дъмфрис да не остави Пикфорд безпомощен отново. Във втората част Англия сякаш остана по-силна и искаше повече победата, но атаката не се получаваше докато Саутгейт не включи Оли Уоткинс на мястото на Кейн и Коул Палмър на мястото на Фоден.

Именно Палмър намери Уоткинс в полето в 91-ата минута и от много труден ъгъл той обърна топката към далечния ъгъл за драматичната победа с 2:1.

Илиян Ангелов

Loading...
# Играч Т
1. lolalola 1098
2. NinaRishi 633
3. CSKA RAZGRAD 632
4. DonPaolo 546
5. ArniV 472
виж пълно класиране
- Час Среща
- Час Среща
# играч точки
1. West Ham United +
2. BilalCreap +
3. marto_86 +
4. ceimenDamn +
5. pureal +
играч среща рез точки
От 1X2
От Комбинации
От В 10ката